Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η INTERNETIKH ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καθόλου ούτε πως ανακάλυψα την σελίδα Ελληνίδες μαμάδες ούτε πότε ακριβώς ... είναι όμως σίγουρα 1/5 χρόνος και κάτι.... Στην αρχή όπως πολλές από εμάς, διάβαζα τα post, συμφωνούσα ή διαφωνούσα, γέλαγα, εκνευριζόμουνα κλπ. Κάποια στιγμή αποφάσισα να εκφράσω και εγώ τη γνώμη μου και από τότε αυτό ήταν, κόλλησα!!!!!!
Από την αρχή ξεχώρισα την Ελεάννα μου, η αδερφή ψυχή μου, έχουμε μοιραστεί σκέψεις και πολύ προσωπικές καταστάσεις .... ξεκινήσαμε να μιλάμε όταν έγραψα ένα post σχετικά με το σύγκαμα του γιου μου και τι να κάνω, είχα μαύρη απελπισία γιατί ο μικρός ήταν χάλια και πάνω στα σχόλια πως με κατάλαβε ότι έκλαιγα και αρχίσαμε να μιλάμε για τα σκυλιά της και πόσο πολύ η κόρη μου με παρακαλάει να της πάρω ένα!!! αυτό ήταν, ξεχάστηκα και απλά ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ !!!! Κατά βάθος με ζηλεύει και δεν το λέει, δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι πάντα μου δίνει τους δεύτερους ρόλους και πάντα τους άσχημους!!! ναι παρακαλώ, στο όλο σκηνικό από την ταινία Χτυποκάρδια στο Θρανίο εμένα βρήκε για το ρόλο του Φλωρά βεβαίως-βεβαίως, ενώ εκείνη ήταν η Βουγιουκλάκη, η σταρ!!!! Κάποια στιγμή στο σχόλιό μου ότι είμαστε σαν το mappet show εμένα πάλι είπε ότι είμαι ο άσχημος παππούς με τη μεγάλη μύτη !!!! και βέβαια εννοείται ότι η μύτη μου είναι γαλλική, γι’αυτό σας λέω ότι με ζηλεύει!!! χαχαχαχα, σμουτςςςς Ελεαννάκι μου ξέρω ότι γελάς τώρα....
Επόμενη κολλητο-φιλεναδο-master μου όπως την αποκαλώ η Καλλιόπη μου, το φοβερό βλέμμα της, τα μάτια που λάμπουνε και που έχει πάντα έναν καλό λόγο να σου πει, κάτι θετικό!!! Στη συνάντηση πέρυσι στο playmobil έτσι όπως καθόμουνα και χάζευα τα μικρά που παίζανε την βλέπω και πάω κοντά της σαν τα παιδάκια στο σχολείο που λένε "κοριτσάκι θέλεις να γίνουμε φίλες?", ευτυχώς δεν της είπα αυτό, αλλά... "εσύ δεν είσαι η Καλλιόπη?" όμως το πρώτο εννούσα!!!! και ναι, μαζί και με την Ελεάννα είμαστε μια τριάδα που κάθε βράδυ χαζογελάμε!!!!
Επόμενη αγαπημένη μου η Αλέκα, όταν την συνάντησα και εκείνη στο playmobil ήταν σαν να έβλεπα την αδερφή μου.. εξάλλου εξωτερικά της μοιάζει πολύ, (ναι το ξέρω ότι εγώ είμαι μελαχρινή και δεν έχουμε καμμία σχέση, η αδερφή μου πάντα μου έλεγε ότι με είχαν πάρει από αλλού μέχρι που η δόλια η μαμά μου βρήκε τη μοναδική φωτογραφία που είχε όταν ήταν έγκυος σε μένα και δίπλα η αδερφή μου οπότε πείστηκα!!! χαχαχα)... sorry για την παρένθεση αλλά το θυμήθηκα και γέλασα πάλι !!!!
Η Αλέκα μου λοιπόν, η μία ατάκα πάνω στην άλλη στη συνάντηση μέχρι που ο άμοιρος σύζυγος πήρε τα παιδιά που ψιλογκρίνιαζαν και αποχώρησε να μας αφήσει ελεύθερο το πεδίο!!! Πάντα τα post της έχουν πληθώρα σχολίων και πρέπει να έχεις την ΤΕΝΑ παραμάσχαλα!!!!! ναι, το παραδέχομαι γελάμε τόσο πολύ που μετά η ακράτεια μας καλωσορίζει!!!
Μην ξεχάσω να αναφερθώ στο Ελινάκι μου που διάβασα την ιστορία της και συγκινήθηκα αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν πέφτει κάτω, αντίθετα είναι η πρώτη που θα σου πει αν καταλάβει πως έχεις ανάγκη "να έρθω να σου φέρω αυτό?" και ας είναι και στην άλλη άκρη!!!!! Περιμένω συνταγή από τα κουλουράκια που έχασα στη συνάντηση και τα είδα στις φωτογραφίες και με ξελίγωσες, εεεε???
Μην ξεχάσω την Ποπίτσα μου, την Θεσσαλονικιά φίλη μου που ακόμα δεν έχω συναντήσει αλλά δεν έχει καμμία σημασία!!! Γέλιο και με εκείνη μέχρι δακρύων!!!!!!!
Ολες τις έχω πλέον φίλες-αδερφές-κολλητές, ξέρω πως ανα πάσα στιγμή οτιδήποτε και αν θέλω να μοιραστω θα είναι ΕΚΕΙ να με ακούσουν να με συμβουλεύσουν, να με κάνουν να ξεχαστώ.... Θα το ξαναπω για άλλη μια φορά... το γέλιο που έκανα μαζί τους τα δύσκολα βράδυα του χειμώνα που μας πέρασε με βοήθησε αφάνταστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η δική μου ψυχοθεραπεία είναι αυτές οι φίλες που έχω δει ελάχιστες φορές και όμως ξέρουν πράγματα που δεν έχω τολμήσει να πω στην κολλητή μου που ξέρω εδώ και 30 χρόνια.... Σας αγαπώ πολύ πολύ, ξέρω πως η φιλία μας θα κρατήσει και κάποια στιγμή θα περάσουν τα χρόνια και θα σχολιάζουμε ακόμα πως γνωριστήκαμε μέσω internet .....
LOVE YOU GIRLS ♥♥♥♥




1 σχόλιο:

  1. Παλιοκόριτσο...με συγκίνησες πάλι !!! Και εγω σε αγαπώ Γιουλίνο !! και ο χειμώνας έρχεται οπότε μαζεψε απο προσφορες καμια 20αρια σακούλες με βρακια για παν ενδεχόμενο !!!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή