Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

BEAUTY TIPS by Popi Karageorgi


-Πρέπει να βάφομαι με συγκεκριμένη σειρά;
Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για τη σειρά που πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα στο μακιγιάζ, υπάρχει όμως μια λογική. Δηλαδή, πρώτα βάζεις την ενυδατική κρέμα, μετά το make-up, το concealer όπου χρειάζεται, την πούδρα και έπειτα ασχολείσαι με τις άλλες λεπτομέρειες σε μάτια, φρύδια, μάγουλα και χείλη.

-Ποια είναι τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να έχω στο νεσεσέρ;
Για ένα σωστό μακιγιάζ, τα κύρια «αξεσουάρ» είναι η καλή διάθεση και η γνώση. Βλέπεις πρώτα τις ανάγκες σου και χρησιμοποιείς όσα πραγματικά χρειάζεσαι. Τα απαραίτητα προϊόντα για ένα καλό μακιγιάζ είναι μία σωστή ενυδατική κρέμα, ένα make-up, concealer, ρουζ, μάσκαρα και ένα lip-gloss ή κραγιόν.

-Πώς μπορώ να κάνω τα χείλη μου να δείχνουν σαρκώδη;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι για το περίγραμμα ελαφρώς πιο έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλών σου και έπειτα να απλώσεις ένα gloss με τζίντζερ ή γλυκόριζα, συστατικά που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη με αποτέλεσμα να αποκτούν όγκο και να φαίνονται πιο «γεμάτα».
Το μολύβι θα πρέπει να είναι πολύ κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου για να μην ξεχωρίζει.

-Πώς θα μείνει σταθερό το κραγιόν;
Το κραγιόν θα μείνει περισσότερο πάνω στα χείλη αν γεμίσεις όλη την επιφάνειά τους με το μολύβι που χρησιμοποιείς για το περίγραμμα. Έπειτα εφαρμόζεις από πάνω το κραγιόν, το οποίο θα συνιστούσα να είναι σε ματ ή κρεμώδη υφή, για να έχει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Βέβαια, μην ξεχνάς ότι πλέον υπάρχουν πάρα πολύ σταθερά κραγιόν, τα οποία συνήθως συνοδεύονται από ένα ενυδατικό stick ή gloss και έχουν διάρκεια έως και 16 ώρες χωρίς να χρειάζονται δεύτερη επάλειψη!

-Ποιο βουρτσάκι μάσκαρα να διαλέξω;
Η σωστή επιλογή μάσκαρα έχει να κάνει με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Εάν οι βλεφαρίδες σου είναι μακριές, χρησιμοποίησε μάσκαρα για όγκο ή διαχωρισμό, ενώ, εάν είναι κοντές, προτίμησε μάσκαρα που δίνει μήκος. Το βουρτσάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε, σε συνδυασμό με τη φόρμουλα, να δίνει το 100% του αποτελέσματος που υπόσχεται. Άρα, η σωστή επιλογή δεν αφορά μόνο το βουρτσάκι, αλλά και την ίδια τη φόρμουλα και το αποτέλεσμα που δίνουν σε συνδυασμό.

https://www.facebook.com/pages/Make-Up-Mani-Pedi-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B7-%CE%A0%CE%BF%CF%80%CE%B7/207507012625119 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου