Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχονται Χριστούγεννα….


Σε 89 μέρες περίπου έχουμε Χριστούγεννα!!!

Ναι… ναι !! καλά διαβάζετε!!! Αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο περιμένω πως και πώς να έρθουν!!!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο, λαμπιόνια ,βασιλόπιτα ,Άγιος Βασίλης ,δώρα, κάλαντα ,γιορτινό τραπέζι, χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια να παίζουν όλη μέρα… Ανυπομονώ!!!!!!

Αυτές οι μέρες είναι για’ μένα πολύ οικογενειακές …αλλά και πολύ μελαγχολικές ...! Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια γλυκιά μελαγχολία την οποία αγαπώ πολύ…!

Από μικρό παιδάκι έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτινές μέρες ..ειδικά  την παραμονή της Πρωτοχρονιάς  όλη η οικογένεια μαζεμένη σε ένα τραπέζι… Μαμάδες, μπαμπάδες ,γιαγιάδες , παππούδες ,αδέλφια ,ξαδέρφια, θειοι-θείες  ,νονές –νονοί … ήμασταν όλοι μαζί…! Άλλαζε ο χρόνος και ανταλλάσαμε φιλιά ,αγκαλιές και δώρα… και μες την ώρα να σου και ο Άγιος Βασίλης !!!!

Αγαπώ πολύ αυτές τις μέρες!!! Και να σας εκμυστηρευτώ κάτι… ; Δεν περιμένω ΠΟΤΕ τον Δεκέμβρη για να στολίσω!!! 14-15 Νοεμβρίου το πολύ το σπίτι είναι στολισμένο μέσα έξω…!!! Από τα μπαλκόνια ,τα μπάνια, τις κρεβατοκάμαρες μέχρι και την είσοδο!!!(ένας χιονάνθρωπος είναι από πέρυσι ακόμα στην πόρτα μου…) Κάθε χρόνο σκέφτομαι να αφήσω το δέντρο όλο τον χρόνο..δεν μου πάει η καρδιά με ΤΙΠΟΤΑ να ξεστολίσω..!

Θέλω να περάσουν γρήγορα οι μέρες να αρχίσω να μπαίνω για τα καλά στο κλίμα τον ημερών… Αν και είμαι μόνιμα μέσα σε αυτό… !χα! χα!

Σήμερα απλά σας έκανα έναν μικρούλι πρόλογο… (αν συνεχίσω να σας γράφω και δεν σταματήσω τώρα ίσως να καταλήξει το κείμενο σε βιβλίο…. Χα! Χα! Χα!)Τους  επόμενους  2 μήνες  θα σας δώσω ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση , για οικονομικά δωράκια , για την διακόσμηση του δέντρου, για χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδάκια σας και γενικά ότι αφορά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!
(Το δέντρο μου πέρυσι)

Και μην ξεχνάτε οι "Χριστουγεννόπληκτες" … τα Χριστούγεννα έρχονται πολύ σύντομα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου